Kami sarankan anda perlu dapatkannya dengan segera!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Alhamdulillah, setakat hari ini saya menerima banyak panggilan telefon dan juga email daripada mereka yang masih tercari-cari plan insurans yang menepati citarasa dan keperluan mereka..Saya juga berasa amat gembira kerana sedikit sebanyak dapat membantu mereka ini.  Mungkin hari ini tiada apa yang kita dapat lihat.  Insya Allah, mungkin satu hari nanti, dengan apa yang kita lakukan sekarang akan memperolehi manfaatnya.

Bagi saya, saya bertindak sebagai orang tengah yang membantu anda untuk mempermudahkan urusan anda untuk mendapatkan pelan jaminan perlindungan insurans kepada diri dan keluarga anda.  Mungkin proses ini akan jadi lebih mudah kepada anda untuk memahami apa sebenarnya yang anda perlu lakukan dan apa yang perlu anda tahu.  Jika tidak, anda seumpama membayar setiap bulan kepada sesuatu pelan insurans yang anda sendiri tidak tahu apa manfaat yang anda akan dapat dikemudian hari. Akhirnya anda berpendapat dan merasakan simpanan yang anda lakukan setiap bulan tidak berbaloi dan menipu diri anda.

Lebih baik anda bersedekah daripada memberi/membayar kepada pelan tanpa memberikan manfaat yang anda perlukan untuk diri anda.  Tapi sejauh mana kita pada zaman sekarang sanggup untuk bersedekah dengan jumlah wang yang sama setiap bulan??? Tepuk dada tanya selera..RM100 minimum setiap bulan utk disedekahkan kepada orang ramai..Ianya tidak salah tetapi berat bukan..?? Lainlah jika kita ada lebihan yang kita ikhlas utk dermakan setiap bulan..

Jadi, dipendekkan cerita, kami di Prudential amat menyarankan kepada semua yang bekerja sendiri, mempunyai perniagaan sediri, surirumah, anak-anak anda, pekerja yang mencari perlindungan insurans yang terbaik dan bernilai tinggi, para persara yang belum mencapai usia 60 tahun ke atas dan juga para kakitangan awam untuk mempertimbangkan pelan yang ditawarkan ini.  Amat berbaloi dan amat bermanfaat.  Ini bukan omongan kosong ya..!!

APA ITU PRUclinic care?

Pruclinic care daripada Prudential adalah pelan yang pertama seadanya wujud di Malaysia yang menawarkan pelan yang memberi kemudahan untuk pesakit luar secara individu dimana PRUclinic care boleh digunakan di mana-mana 1900 cawangan klinik panel (General Practitioner) dan klinik pakar swasta seluruh Malaysia dengan manfaat yang diluar jangka.
Yang paling menarik adalah, PRUclinic care ialah satu medical card yang ANDA TIDAK PERLU MEMBAYAR SATU SEN PUN UNTUK BIL KLINIK ANDA!! 100% DI TANGGUNG PENUH OLEH PRUDENTIAL.  CASHLESS!!

MENGAPA PRUclinic care SANGAT ISTIMEWA?

Saya senaraikan beberapa manfaat terbaik yang ditawarkan kepada anda yang mahu memiliki PRUclinic care ini :

1.  Ada lebih 1900 buah klinik panel yang menyertai program ini di seluruh Malaysia termasuklah klinik di hospital pakar.

2. Confirm memang tiada cash/tunai diperlukan untuk membayar bil dan ubat anda.  Tiada ko-insurans dan tiada bayaran pendahuluan.  Hanya tunjukkan kad PRUclinic care dan Mykad anda sahaja.

3. Tiada masa menunggu. Maksudnya, apabila permohonan anda lulus untuk memiliki kad PRUclinic care ini, anda terus boleh menggunakannya..Sakit perut ker, demam ker, selesema ker, sakit gigi ker, pening2 ker, apa2 jer lah (yg dikategorikan sebagai sakit ringan) anda boleh terus rujuk dengan mana-mana doktor di klinik yang anda pilih (tapi pastikan klinik berkenaan menyertai program ini – sebagai klinik panel)..Jgn pulak sakit hati nak guna kad ini ye..doktor tak layan nanti..kalau hati tu rosak dan sakit, itu boleh..hehe gurau saja ye..

4. Perlindungan Komprehensif dimana segala kos “consultation”, rawatan dan kos ubat-ubatan ditanggung sepenuhnya dan di bayar oleh kad PRUclinic care anda.  Best bukan??

5.  Tiada limit/had untuk jatuh sakit dan berjumpa doktor anda kerana anda layak untuk menggunakan RM1,500 nilai kad PRUclinic care anda.  RM1,500 setahun dan tahun seterusnya nilai akan bertambah semula.

 

SIAPA YANG BOLEH MENDAPATKAN PELAN TERBAIK INI?

Semua rakyat Malaysia layak memohon.  Bermula dari umur 2 tahun sehingga umur 60 tahun (next birthday).

Sekali lagi saya sebagai Quality Agent daripada Prudential menyarankan kepada semua yang bekerja sendiri, mempunyai perniagaan sediri, surirumah, anak-anak anda, pekerja yang mencari perlindungan insurans yang terbaik dan bernilai tinggi, para persara yang belum mencapai usia 60 tahun ke atas dan juga para kakitangan awam untuk mempertimbangkan pelan yang ditawarkan ini.  Amat berbaloi dan amat bermanfaat.

 

DIMANA KESELURUHAN KLINIK PANEL BERKENAAN?

Disebabkan terlalu panjang senarai berkenaan dan ruang disini amat terhad, saya sukar untuk menyenaraikannya disini.  Ada 1900 buah klinik yang perlu disenaraikan.

Jadi, sekirannya anda mahu membuat semakan adakah klinik berhampiran anda adalah salah satu klinik panel Prudential, saya amat berbesar hati membantu anda.  Hubungi saya di talian 016-8584305 (Zulhafizan Jamel) atau email kepada saya di zulhafizan079@prupartner.com.my

 

BAGAIMANA PROSES PENGGUNAAN KAD PRUclinic care INI?

PRUclinic care amat mudah dan senang digunakan.  Hanya perlu tunjukkan PRUclinic care anda di kaunter klinik yang anda pergi, tunggu giliran, dapatkan rawatan dan ambil ubat. Siap!! Yang lainnya kami di Prudential akan “settle”kan .. 100% kos ditanggung sepenuhnya.  Dijamin..!!

BERAPA YANG PERLU DIBAYAR DAN BAGAIMANA UNTUK MENDAPATKAN “QUOTATION”?

Untuk pertanyaan lanjut serta “quotation” percuma, sila hubungi,

Zulhafizan Jamel di talian 016-8584305 atau sila hantar email ke zulhafizan079@prupartner.com.my
Jangan lupa sertakan bersama butiran asas yang berikut di dalam email anda.  Terima kasih.
a)      Nama Penuh
b)      Umur
c)      Pekerjaan (Jawatan yang dipegang)
d)      Status (Merokok atau Tidak Merokok)
e)      Lokasi anda (cth. Kuching, Sarawak)
f)       No. Tel (yang mudah untuk dihubungi)
g)      Bajet anda (cth. RM100 sebulan)
Tagged , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: